Kompanija

 Kompanija Spektar je osnovana 1985. godine u Gornjem Milanovcu, Srbija.

Osnovne aktivnosti kompanije Spektar d.o.o. su proizvodnja, dorada i prodaja višeslojnih poliamidnih omotača za polutrajnu kuvanu kobasičarsku robu i termoskupljajućih viskobarijernih filmova i kesa za pakovanje svežeg mesa, suvomesnatih proizvoda, fermentisanih i dimljenih kobasica, ferementisanih sireva i sireva u zrenju.

Svi naši proizvodi su plod moderne tehnologije koja podrazumeva mašine najnovije generacije i repromaterijale najvišeg kvaliteta. Ovi proizvodi u potpunosti zadovoljavaju zahteve u pogledu funkcionalnosti i vizuelnog izgleda upakovanih proizvoda.

Kvalitet naših proizvoda je kontrolisan u propisanim intervalima kao deo programa obezbeđenja kvaliteta. Usklađenost naših proizvoda sa pozitivnom regulativom Republike Srbije i zemalja EU i EFTA garantuju renomirane i akreditovane laboratorije u zemlji i inostranstvu.

Kvalitet,preciznost i brzina usluge su najbolja moguća preporuka kompanije Spektar d.o.o. kao pouzdanog dobavljača fleksibilne ambalaže.

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter

Budite među prvima koji će biti obavešteni o našim promocijama i proizvodima. Molimo unesite adresu vaše elektronske pošte da bi se prijavili na ovaj servis. Ukoliko ste već prijavljeni, a želite da se odjavite to možete učiniti ponovnim unosom vaše e-mail adrese.

© Copyright 1985-2024 Spektar d.o.o. Gornji Milanovac. Sva prava zadržana. Dizajn i razvoj Implementek